Dit is Hannah's truc!

Hannah Vreugdenhil

Houd jij net zoals ik ook zo van het weekend? Omdat ik doordeweeks hard werk, gebruik ik het weekend graag om er even écht tussenuit te gaan en tijd door te brengen met de mensen die dicht bij me staan. Even alles los laten, tijd voor elkaar maken en mooie momenten delen.

Heerlijk vind ik dat! Het geeft me altijd weer precies genoeg energie om een nieuwe week in te gaan. En tijdens die momenten van ontspanning laat ik gerust de teugels een beetje vieren. Dan kies ik bewuwst voor dingen die misschien niet direct bijdragen aan mijn doelen, maar wel gewoon héél fijn zijn. Vroeger kon ik daar nog wel eens van balen: het voelde dan alsof ik niet goed bezig was.

Gelukkig boek ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal progressie. Daardoor zie ik nu dat die momenten van ontspanning er júíst voor zorgen dat ik mijn doelen behaal. De 'truc' is heel simpel: doordeweeks zorg ik zo optimaal mogelijk voor mezelf, waardoor ik in het weekend alle ruimte heb om een beetje los te gaan.

Hoe ik mezelf na een paar vrije dagen weer in mijn ritme krijg? Door vast wat verse DoorMeals voor mezelf klaar te zetten. Doordat ik weet dat mijn verse maaltijden al op me wachten, is het een fluitje van een cent om weer verder te gaan waar ik gebleven was. En jij kunt precies hetzelfde trucje toepassen! Laat jouw DoorMeal Box vanaf nu aan het begin van de week bij je bezorgen en er is geen twijfel over mogelijk dat je weer goed van start gaat. Bestel genoeg maaltijden voor de rest van de week, laat ons het werk voor je doen en je hebt the best of both worlds. Zorg goed voor jezelf en zorg dat je genoeg geniet!😍

Liefs, Hannah

To meat or not to meat?

DoorMeal zoekt enthousiaste koeriers! (Parttime 16 tot 32u p/w)